avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum inchid o intreprindere individuala fara activitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum inchid o intreprindere individuala fara activitate

In 2012 am infintat o intrep individuala. Mi au iesit actele de la Registrul comertului si m-am oprit in faza asta. Nu am mai mers la ANAF pt inregistrarea fiscala si declaratie pt venit, nu am avut activitate pe intreprindere nimic. Trebuia sa merg la ANAF chiar daca nu am avut activitate? Ce pot si ce sa fac acum sa o inchid?
Cel mai recent răspuns: elina2001 , utilizator 00:09, 28 Martie 2015
cititi aici cum trebuie procedat: [ link extern ]
rau ca nu ati mai mers la ANAF, veti primi amenzi
amenda de la Anaf pt ca n-am declarat II? Stiti si cat este? sau de la registru comertului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma fara activitate - nu am depus nici un act la fisc Profelis Profelis Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere - venituri din consultanta irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie va rog? Microintreprindere ce desfasoara activitati de consultanta .Cum imi calculeaz acei 20% pt a ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)