avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat- cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat- cum sa procedez?

am vorbit cu o persoana straina pe facebook pe o pagina de pariuri care oferea ponturi contra cost.Mi-a dat pont la doua meciuri si mi-a spus sa ii trimit 50 de euro prin Western Union,iar eu i-am trimis,dar am constatat ca ponturile au fost false.Eu am doar numele si tara/orasul din care este persoana respectiva.Daca as vrea sa il dau in judecata sau ce pot face pentru a imi recupera banii?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
alinq, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinq , utilizator 09:51, 28 Martie 2015
Puteti depune plangere penala la politie pentru infractiunea de inselaciune.
Dupa cum v-am spus,el este dintr-o tara straina,am doar numele si adresa lui,pot sa ma duc la politie fara alte date despre el? Dar eu nu pot fi luat,cum ca as fi vrut sa insel casele de pariuri?Si politia ce i-ar putea face lui?
La aceste intrebari trebuie sa va raspundeti singur...
Este si vina mea intr-un fel,pentru ca am dat banii,nu?
Deci mai bine nu fac nici o reclamatie ,ca nu are rost,sau cum?

Alte discuții în legătură

Frauda ? David- David- O sa trec la subiect : Am vazut pe o pagina de facebook , un domn care spunea ca vinde ponturi pariuri sportive , in schimbul sumei de 150 lei prin western ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)