avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Frauda ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Frauda ?

O sa trec la subiect :

Am vazut pe o pagina de facebook , un domn care spunea ca vinde ponturi pariuri sportive , in schimbul sumei de 150 lei prin western union
Am facut transfer , respectivul a ridicat suma , toate bune si frumoase , doar ca pontul oferit s-a dovedit a fi necastigator .

Am 2 intrebari :
- Se pot recupera banii si cum ?
- Sa zicem ca politia ii da un telefon si ii explcia situatia , daca eu ma inteleg cu el sa imi restituie suma transferata , (cale amiabila) va fi urmarit penal sau ceva de genu ?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 10:41, 9 Martie 2014
Impacarea inlatura raspunderea penala pt inselaciune.
e greu de dovedit si nu stiu daca veti reusi vreodata sa faceti ceva . trebuie insa depusa plangere si poate cine stie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat- cum sa procedez? alinq alinq am vorbit cu o persoana straina pe facebook pe o pagina de pariuri care oferea ponturi contra cost.Mi-a dat pont la doua meciuri si mi-a spus sa ii trimit 50 ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Pot castiga procesul? Luna55 Luna55 Daca am fost pacalita sa trimit bani cuiva care se oferea sa ii înmulțească si am toate conversatiile in scris intre noi, unde se vede ca a solicitat si a ... (vezi toată discuția)