avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Refuz eliberare apartament executat
Discuție deschisă în Executare silită

Refuz eliberare apartament executat

Am o situatie in care nu stiu cum sa procedez .
Am achizitionat un apartament executat de cateva luni ( noiembrie ) si in nici un fel nu pot sa dau de proprietar sa il " rog " sa isi ridice toate bunurile din apartament .
In concluzie problema mea e cum pot elibera apartamentul de toate bunurile lui si sa ramana apartamentul gol . dat faptul ca eu sunt in posesia apartamentului , deschis de niste rude .
EL am inteles ca este plecat din tara si sia lasat aproape toate documentele si mobila in casa . eu nu am ce face cu ea . Rudele lui nici nu vor sa auda sa vina sa le ia . Ce asi putea face ? le dau cu? statului ? pe casa scari ? . adica eu de fapt vreau sa evit probleme care ar putea aparea cu eliberarea apartamentului .
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2015
Razva1petru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:08, 29 Martie 2015
Aveti obligatia sa asigurati siguranta bunurilor,sa realizati inventarul acestora si depozitarea in bune conditii
Adica tot eu trebuie sa gasesc un spatiu unde sa le depozitez , sa le scot din apartamentul meu si sa am grija de bunurile lui , in speranta ca se intoarce sa le ia ..
Sau aveti varianta,daca cunoasteti domiciliul actual al ex proprietarului sa ii comunicati acestuia notificare oficiala cu obligatia ridicarii bunurilor detinute in proprietatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunuri mobile danyelama danyelama In speranta ca am postat subiectul unde trebuia va adresez urmatoarea rugaminte. Pe scurt in noiembrie 2007 am incheiat un act de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Chirias decedat diana250170 diana250170 Buna ziua ! In cazul decesului unui chirias care locuia singur intr-un apartament proprietate persoana fizica, contractul de inchiriere inceteaza de drept la ... (vezi toată discuția)
Sfaturi de clauze în contract pentru închirierea unui imobil Maiglo Maiglo Bună seara, Am o mare problemă, şi vă rog frumos să mă ajutaţi. trebuie să închiriez apartamentul, dar sunt total depăşită de situaţie. Doresc ... (vezi toată discuția)