avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca ma puteti ajuta cu un raspuns..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca ma puteti ajuta cu un raspuns..

Buna ziua,in urma cu 4 ani am vandut un teren care a fost intermediat de o agentie imobiliara,cumparatorul achizitionand-ul prin credit bancar.Dupa 3 ani m-a dat in judecata pe motiv ca a fost dusa in eroare cu privire la amplasamentul terenului(errore in corpore),cerand constatare nulitate act juritic,repunerea partilor in situatia anterioara vanzarii.Prin neprezentarea mea(nestiind de proces),fiind citat la o adresa la care nu mai locuiam,a obtinut hotarare definitiva si irevocabila.Intrebarea mea este urmatoarea:situatia anterioara vanzarii nu poate fi indeplinita deoarece terenul este ipoteca la banca.

Alte discuții în legătură

Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.. ella_87 ella_87 Buna ziua,in urma cu 4 ani am vandut un teren care a fost intermediat de o agentie imobiliara,cumparatorul achizitionand-ul prin credit bancar.Dupa 3 ani m-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - actiune pauliana costy1975 costy1975 daca ma puteti ajuta cu un raspuns,in anul 2008 am vandut o suprafata de teren unei persoane ,acea persoana a cumprat terenul respectiv prin intermediul unei ... (vezi toată discuția)
Proces costy1975 costy1975 In anul 2008 sotul meu a vandut un teren, prin intermediul agentiei imobiliare x,situat in extravilanul comunei y, judetul Iasi.Pentru ca era o suprafata de ... (vezi toată discuția)