avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - actiune pauliana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - actiune pauliana

daca ma puteti ajuta cu un raspuns,in anul 2008 am vandut o suprafata de teren unei persoane ,acea persoana a cumprat terenul respectiv prin intermediul unei agenti,in anul 2013 acea pesoana m-a dat in judecat cum ca, eu am dus-o in eroare cu privire la amplasamentul terenului,in conditile in care eu nu am fost nici o data cu ia la teren nu am fost solicitat de catre nimeni agentia imobiliara stia unde este terenul ,mentionez ca terenu a fost cumparat prin credit ipotecar,acea persoana ma dat in judeca in 2013/2014 eu nestind de proces ,a castigat in lipsa instanta de judecata a hotarat ,ca situatia sa devina anterior vanzari adica eu sa-i dau bani inapoi si eu sa devin proprietar ,dar pe ia nu a oblicato nici intrun fel sa achite creditul la banca ,ca terenu sa iasa de sub ipoteca. eu avand un imobil cu sotia mea bun comun in devalmasie la inceputul anului 2013 am hotarat sa vindem acel imobil facand un antecontract intre parti cu 2 martori si am luat un avans urmand ca in termet de 12 luni sa definitivam vanzarea, in 2014 luna septembrie am facut vanzarea imobilului ,in aceiasi luna eu nu stiind ca de fapt aveam un titlu executoriu in baza hotari cu terenul,acea doamna ma dat in judecat pe actiune pauliana revocatorie ce credeti ca se poate intampla?,am uitat sa mentionez cand am vandut acel teren nu eram casatori si sotia nu are ni o calitate in cea hotarare.ce se poate intampla pote anula si acest contact?.
Cel mai recent răspuns: costy1975 , utilizator 15:02, 3 Februarie 2015
Domnule, va trebuia avocat de la inceput, sa atacati prima hotarare de anulare, sa dovediti cine i-a aratat terenul, sa verificati care era agentul, care teren etc.
Nu inteleg pe ce actiune pauliana v-a atacat doamna, nu pricep ce mai conteaza creditul luat de dumneaei, nu inteleg cum nu v-ati gandit ca o sa va urmareasca bunurile atata timp cat trebuia sa returnati pretul... trebuie vazute toate astea si apreciat in ce masura puteti incheia povestea cu pierderi minime.
o adresa de mail sa va trimit poveste mai detailat ,multumes mult..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare cumparare axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de administrator al unei SC am luat o linie de credit garantata de FNGCM pe de o parte si eu in calitate de avalist al unui BO. Eu si ... (vezi toată discuția)
Obligatii comune sotilor J.M. J.M. Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper ca pe aceasta cale sa si rezolv acest lucru. Este vorba despre o hotarare jud. def si irevoc privitoare la inapoierea ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil cu litigiu inscris in cf trandafir88 trandafir88 \"Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am incheiat un antecontract pentru cumpararea a jumatate de duplex. Deoarece vanzatorul nu si-a ... (vezi toată discuția)