avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate dobandit in urma retrocedarilor,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate dobandit in urma retrocedarilor,

In anul 2006 a fost depusa o cerere de retrocedare a 20 ha de pamant la primaria comunei. Primarul a amenintat cei 9 mostenitori ca nu-si vor primi titlul de proprietate daca nu renunta la 9 ha in favoarea unui SRL. Cei 9 mostenitori sub presiuni si amenintari au renuntat la 9 ha de pamant in schimbul unei sume infime de bani la un notar fara a avea titlul de proprietate. Un an mai tarziu, in 2007, primaria le-a dat titlul de proprietate pentru celelalte 11 ha de pamant in comuna. Se poate contesta in vreun fel acel act notarial spre a se putea recupera in vreun fel titlul de proprietate al pamantului de 9ha la care s-a renuntat fara a avea vreun titlu de proprietate?

Alte discuții în legătură

Mostenire si titlu de proprietate Luminita Mihaela Luminita Mihaela Buna ziua. In anul 1995, cand s-a facut tiltul de proprietate pt o suprafata de 9 ha, la proprietari a fost trecut strabunicul meu (decedat in 1983)si ca ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri/mostenitori maaruaa maaruaa prin retrocedarea terenuriloc cnf legii 18/1991 bunicul impreuna cu unul din fratii sai au fost trecuti pe un titlu de proprietate de 9 ha. ulterior pe legea ... (vezi toată discuția)
Legea fondului funciar 18/1991 –obtinere titlu de proprietate. nc26 nc26 Buna ziua, Cei trei mostenitori ai bunicului meu (unul dintre ei fiind tatal meu) ,au primit de la primarie o adeverinta prin care li se confirma dreptul de ... (vezi toată discuția)