avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere anulat fara instiintare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere anulat fara instiintare

Buna ziua
Viitorului meu sot ( cetatean nigerian) i s a anulat permisul de sedere fara instiintare.Tin sa mentionez ca a mai fost casatorit in Romania dar fosta sotie i-a cerut divortul in 2013 si de atunci el a locuit in Romania. Cu o zi inaintea casatoriei ( dupa ce toate actele au fost verificate in momentul cand le-am depus la starea civila) am primit telefon ce la cei de la starea civila ca, casatoria nu poate avea loc deoarece permisul este anulat. Am mers la biroul imigrari si ni s-a dat o foaie prin care ne instiinta ca persoana in cauza trebuie sa paraseasca tata pana pe data de 2 aprilie. ( Nu am stiut ca permisul de sedere ne mai este valabil daca esti divortat). Instiintarea am primit-o pe data de 26.03.2015. Am facut contestatie la Curtea de Apel (deoarece avem acest drept timp de 10 zile). In momentul cand ni se da certificat de grefa putem sa ne casatorim? Permisul de sedere se da in urma casatoriei si la casatorie ne cere permisul de sedere. Cum putem proceda. Intentionam sa plecam din tara iar la intoarcere viitorul sot v-a avea interdictie daca nu are viza. Ma intereseaza sa ne casatorim inainte de a pleca din tara.
Scuze pentru ideile nepuse in ordine.
Va multumesc anticipat si astept raspuns cat mai urgent posibil.

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatea strain non-ue silent_scream silent_scream Buna Ziua Ma voi casatorii in curand cu un cetatean strain si as dorii sa stiu exact ce acte am nevoie, si unde trebuie depuse/solicitate aceastea? Am ... (vezi toată discuția)
Viza expirata cetatean american IrinaTracy IrinaTracy Buna ziua, Sotul meu este American, ne-am casatorit saptamana trecuta. In momentul casatoriei avea viza expirata de un an (depasise termenul legal de 90 de ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american - romanca, in romania mihaela_al mihaela_al Buna ziua, Am hotarat cu logodnicul meu american sa ne casatorim in Romania. El a mai fost casatorit si divortat in SUA. Imi puteti spune cu ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)