avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am si eu nevoie de o cerere tip de retragere persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am si eu nevoie de o cerere tip de retragere persoane de la intretinere

Cerere tip retragere persoane de la servici
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2015
valentin60rot, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 1 Aprilie 2015
Concret ce va intereseaza deoarece este o diferenta semnificativa intre
cerere tip de retragere persoane de la intretinere
si
retragere persoane de la servici

Pentru retragere persoane de la intretinere nu exista cerere tip
Informati oficial presedintele de asociatie ca incepand cu data X la apartamentul Y urmeaza sa locuiasca un numar de Z persoane
Cererea o redactati in 2 ex ,unul il predati altul solicitati fie inregsiatrare fie semnatura de preluare
Mai puteti comunica cererea asociatiei de proprietari si postal cu mandat de confirmare
Cu retragerea persoanelor de la serviciu ,este problema mai delicata,este necesar acordul acestora,preaviz,etc
valentin60rot a scris:

Cerere tip retragere persoane de la servici



Daca este vorba despre scoaterea unor persoane pentru care vi se acorda deducere personala, atunci potrivit Normelor de aplicare a Codului Fiscal :

103. Dacă la un contribuabil intervine o schimbare care are influenţă asupra nivelului reprezentând deducerea personală acordată şi această schimbare duce la diminuarea deducerii personale, contribuabilul este obligat să înştiinţeze plătitorul de venituri din salarii în termen de 15 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul care a generat modificarea, astfel încât angajatorul/plătitorul să reconsidere nivelul deducerii începând cu luna următoare celei în care s-a produs evenimentul.

In acest caz, se va face o simpla instiintare in care se comunica angajatorului ca incepand cu data de ....... persoana ............ nu se mai afla in intretinerea dvs.
,,,dar deducerea nu poate si majorata? Doar diminuata? ? In 103 citesc de diminuare. Dar poate in timpul lunii, salariatul decide sa introduca la deduceri si alte persoane. In cazul asta deducerea se majoreaza. Ce nu inteleg :(
Deducerea poate fi majorata.


pai da. Asa e..dar eu daca , de ex, vreau sa fac o adresa catre salariati, prin care sa le aduc la cunostinta ca au obligatia sa aduca modificarea.....cum pot sa le dau articol din norma in care spune doar de diminuare. Cred ca-s cam chitibusara :))

Alte discuții în legătură

Deducere personala magyari katalin magyari katalin in cazul in care un angajat al statului, nu a declarat ca are in intretinere un copil din 2008, si il declara in 2010, angajatorul este obligat sa ii plateasca ... (vezi toată discuția)
Declaratie contribuabil persoane aflate in intretinere anyaa anyaa Declaratia contribuabilului pentru persoanele pe care le are in intretinerea sa este valabila numai un an fiscal? (vezi toată discuția)
Deducere minori crisstianavintila crisstianavintila buna ziua, sunt divortata si am 2 copii in intretinere. Acum doi ani cand am divortat am depus copie dupa sentinta de divort si cerere pt deducere minori insa ... (vezi toată discuția)