avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce imi trebuie sa obtin act de concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce imi trebuie sa obtin act de concubinaj

Am nevoie de ceva la mana casa pot sa imi vizitez iubitul in penintenciar . Sunt minora mai am 3 luni si fac 18 ani stau la el de 1 an de zile dar in buletin am domicilu parintilor .. cum pot obtine de la notar acel act ca sunt concubina lui ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:09, 29 Martie 2015
Nu exista un astfel de act.
Asteptati 3 luni sa fiti majora si va faceti viza de flotant la el acasa daca aveti nevoie sa dovediti ca locuiti impreuna.
Cand veti fi majora va puteti programa la vizita fara alte formalitati.
Eventual puteti declara la notar ca intretineti relatii de concubinaj/locuiti in uniune consensuala, asta dupa ce deveniti majora. Pana atunci va puteti vizita iubitul insotita de parintii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Poate sa imi ia copilul rezultat in urma unui concubinaj? Kyty75 Kyty75 Buna seara. Traiesc in concubinaj cu barbatul cu care am un copil in varsta de sase luni in casa parintilor lui. Dupa ce am nascut a devenit violent atat ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin!! Eu68 Eu68 Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu ... (vezi toată discuția)