avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin!!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin!!

Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu adresa mea de domiciliu adica mutatie la mine peste 2luni ai expira buletinul as putea sa i fac doar viza de flotant sa nu i mai fac buletinul din nou pt.inca 10ani? Cata val.are o viza de flotant?relatia nu mai merge sunt certuri jigniri amenintari iar el ma santajeaza ca nu vrea sa plece pe motiv ca are domiciliul la mine si ca are si el drepturi iar de vreo luna au intervenit niste probl de sanatate si face analize tratament....si sa nu zica ca sunt"rea" si l dau acum afara vreau sa si term tratamentul si apoi sa plece ca chiar nu mai merge deloc si nu vreau sa i fac iar pe 10ani buletinul sa ma santajeze incontinuare vreau sa i fac o viza de flotant pe 6luni un an nustiu cat e Se poate?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 13:22, 3 Februarie 2020
Nu ii mai faceti nimic, isi va face buletin provizoriu si e la fel de bun.
Nu aveti cum sa ii faceti viza de flotant pe carte provizorie, ci doar buletin sa isi faca buletin in alta parte si viza pe 3 luni sau un an.
Pai la prelungire buletin el trebuie sa aduca dovada de domiciliu, nu merge prelungire din oficiu. Daca nu-i dati hartia ca-l tineti in spatiu, nu poate prelungi pe respectiva locatie si isi va face pe alta. Apoi n-aveti decat sa-i dati acte ca domiciliaza timp de 2 luni la dumneavoastra si capata viza de flotant pe 2 luni. Fiind apartamentul dumneavoastra il puteti evacua oricand, iar daca are iesiri violente verbale sau fizice inregistrati si puteti obtine evacuarea fortata imediata si ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Mutatie definitiva catalinpurice catalinpurice am o garsoniera inchiriata unei persoane si i-am facut mutatie cu viza de flotant. acum mi-a explicat ca are nevoie de mutatie definitiva pentru a avea mai ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)