avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare Corporala si parasirea locului de accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare Corporala si parasirea locului de accident

Am avut dosar penal pentru vatamare corporala grava si parasirea locului de accident , dar in cele din urma procuroru a renuntat la dosar si din spusele politistului trebue sa astept citatie acasa,pentru a imi ridica permisul.
Astept aceasta citatie de mai bine de 3 saptamani imi puteti spune va rog frumos in cat timp ar trebui sa vina aceasta citatie acasa?

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu o bicicleta... de ras sau de plans?! GeorgianaPl GeorgianaPl Buna seara.Ma bucur ca am putut gasi acest forum,poate asa voi afla si eu niste raspunsuri de la persoane specializate.In urma cu 2 luni,am plecat intr-o ... (vezi toată discuția)
Acuzat de parasirea locului accidentului SILVIA_G SILVIA_G As avea si eu o intrebare,si anume:daca cineva te acuza de fuga de la locul unui accident care a avut ca rezultat vatamarea corporala a unei victime si esti ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala + parasirea locului accidentului gigic gigic buna ziua! ma numesc george , am 21 ani , si in luna aprilie am avut parte de un eveniment nefericit pt viata mea. am accidentat pe trecerea de pietoni un ... (vezi toată discuția)