Buna ziua, in prezent sunt angajat ca editor imagine la un post de televiziune ( de nise as spune) unde lucrurile se fac "gri" din punct de vedere legal, dar din noiembrie 2014 lucrurile au capatat o turnura neasteptata: a avut loc o renegociere a salariului brut ( cartea de munca ) pe baza unui contract valabil pe 3 luni ( 1.04.2013 - 1.07.2013), pana atunci am semnat un contract de drepturi de autor ( lunar) prin care imi era atribuit salariul si nu am fost constient ( sau mai bine zis informat de existenta acelui acelui contract pe perioada mai sus mentionata) pana in momentul negocierii, de la inceputului lui noiembrie 2014. Sunt curios ce se intampla cu acel constract pe perioada limitata ( 3 luni), mai este in vigoare acum? Mai nou, ni s-a prezentat o fisa de post noua ( care nu a fost discutata la negociere - noiembrie 2014), cu niste articole destul de ciudate ( in unele dintre ele ni se specifica faptul ca trebuie sa facem "orice" doreste angajatorul), sincer nu am degand sa semnez asa ceva, dar presiuni sunt facute ca toata lumea sa semneze! Ce as putea sa fac pe tema?
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]