avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90 zile pt viteza etc etc intrebarea mea este: Vreau sa plec din tara pe o perioada de 6 luni pot cere permisul sa il am la mn iar in momentul cand expira suspendarea sa il pot folosi?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:23, 29 Martie 2015
Nu cred ca este posibil.
Faceti contestatie si recuperati permisul cu certificat de grefa. Procesul poate dura si predati permisul dupa pierderea procesului.
Asta cu contestatia o stiam ma interesa exact ce am intrebat daca este posibil......
Nu este posibil. Reduceti la 30 zile perioada de suspendare daca indepliniti conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere suspendare si zile suspendare Etyen Etyen Mi-a fost retinut permisul de conducere pe 90 de zile pentru viteza de 109 km/h in localitatea, fiind a doua oara cand am o suspendare in 2 ani am fost sfatuit ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat hulubeicristian hulubeicristian Ma ajuta in instanta faptul ca nu am ridicat permisul de la Politie chiar daca am contestat p.v-ul? (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat dar nepredat lucbratianu lucbratianu Concret anul trecut mi-a fost supendat permisul 30 zile. am depus contestatie si am pierdut procesul in aprilie anul acesta. intre timp mi-am recuperat cu ... (vezi toată discuția)