avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licenta de functionare site web
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licenta de functionare site web

Vreu sa deschid un site web, in primu rand pe ucoz dupacare vreau sa ii cumpar domeniu pe ro sau com. Site-ul v-a contine muzica,filme online si jocuri. muzica si jocurile sunt pentru descarcat, intra utilizatorul si da click pe fisier si il descarca. Mentionez ca pentru acele fisiere nu voi cere bani, si fisierele vor fi urcate pe un site de gazduit fisiere. mie imi trebuie vro licenta sau un drept de autor pentru acele fisiere? daca da, deunde si cat de scumpe. Daca nu am acea licenta cum pot fi sanctionat??
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:14, 30 Martie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)
Torrent m1ha1g m1ha1g E legal să downloadezi torrente ? Singurul contact cu utilizatorul e: - cu softul de download: bitTorrent/uTorrent - cu siteul de torrente Niciunde nu ... (vezi toată discuția)