avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare gresita. Sentinta civila.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare gresita. Sentinta civila.

In urma unei sentinte civile din 2002 privind un partaj succesoral, s-a dipus executare sentintei civile privind mai multe terenuri, printre care si un teren in suprafata totala de 2000mp care era compus din 800mp( proprietatea mea dobandit prin vanzare cumparare de la terti) si 1200mp teren ce trebuia executat conf.sentintei civile. La data si ora convocarii executorului judecatoresc m-am prezentat insa executorul a executat sentinta civila ulterior in lipsa mea. Acest fapt a cauzat executarea sentintei gresit, adica s-a facut executarea pe cei 800mp proprietatea mea, adica s-au inversat terenurile. La infaptuirea executarii au participat partea adversa, executorul judecatoresc si un reprezentant al primariei. Mentionez ca am descoperit acest fapt in anul 2014. Ce drepturi si obligatii am,se poate anula sentinta civila?

Alte discuții în legătură

Executare sentinta civila gresita manolacherobert manolacherobert In urma unei sentinte civile din 2002 privind un partaj succesoral,s-a dipus executare sentintei civile privind mai multe terenuri ,printre care si un teren in ... (vezi toată discuția)
Executare silita/refuzul exec. judecatoresc tudorioan tudorioan In fapt, a fost ceruta punerea in executare a unei sentinte civile ramasa definitiva si irevocabila si care a fost investita cu formula executorie. Obiectul ... (vezi toată discuția)
Dobandire proprietate barbie_86 barbie_86 In anul 1983,bunicii ei au cumparat de la un proprietar,(acum revenindu-mi mie conform cetificatului de mostenitor)un imobil compus din teren in suprafata de ... (vezi toată discuția)