Buna ziua! Ma intereseaza unde anume si cum ar trebui procedat pentru a afla daca o terta parte (un avocat) care ar fi trebuit sa ma reprezinte a deschis un anume proces in care eu sunt partea reclamanta si care este stadiul acestuia.Nu am niciun numar de dosar, nu am primit niciun act doveditor al procesului ce ar fi trebuit sa se fi incheiat (eram in stadiul de a astepta hotararea definitiva pentru a sosi prin posta) , iar avocatul in cauza este, cel putin momentan, de necontactat.
Va multumesc anticipat pentru orice solutii sau sugestii!
P.S. Imi cer scuze pentru greseala strecurata in subiectul mesajului, ora tarzie si-a spus cuvantul.
Daca stii instanta si anul promovarii procesului puteti cauta in listele de sedinta sau de dosare de pe site-ul instantei respective sa vedeti daca s-a inregistrat un asemenea proces. Cel mai in masura sa va dea lamuriri ar fi avocatul angajat, chiar daca este de negasit adresati-va Baroului din care face parte.
Este vorba de un proces legat de un teren ce tine de Ilfov.Din cate am inteles ar putea fi vorba ori de judecatoria din Cornetu, ori de cea din Ilfov.
Avocatului in cauza nu m-as putea adresa;dupa cum v-ati putut da seama din primul mesaj, este pusa sub semnul intrebarii corectitudinea sa, de aceea am mentionat faptul cum ca nu am vazut niciun act legat de proces si nici nu stiu numarul de dosar, iar acum, cand asteptam sosirea hotararii definitive, nici nu mai este de gasit.
Va multumesc pentru raspuns, voi incerca sa caut informatii si pe site-urile instantelor.Totodata, orice informatie aditionala este mult apreciata!
Judecătoria Cornetu funcţionează începând cu data de 01.10.2006 în baza Ordinului Ministrului Justiţiei nr. 2149/C/27.09.2006 şi a avizului conform pentru punere în funcţiune dat de Consiliul Superior al Magistraturii prin Hotărârea nr. 558/22.08.2006. Judecătoria Cornetu are în raza sa de competenţă un număr de 18 localităţi situate în zona de Est, Sud şi Vest a Judeţului Ilfov, astfel: Berceni, Bragadiru, Brăneşti, Cernica, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Cornetu, Dărăşti - Ilfov, Dobroieşti, Domneşti, Glina, Jilava, Măgurele, Pantelimon, Popeşti - Leordeni, Vidra, 1 Decembrie.
Posibil ca arhiva sa fi ramas la Judecatoria Buftea... puteti merge sa va interesati la arhiva acestei instante.
Am inteles, deci daca ma prezint la Judecatoria Buftea si la Judecatoria Cornetu as putea afla la fata locului cu certitudine daca a fost sau este in curs un proces in care eu sunt parte?
Timbru judiciar
mioara54
Buna seara,daca am platit la un partaj judiciar a unui apartament ,un timbru judiciar de 5.000lei,la prima instanta cea de fond,in cazul cand voi face apel ... (vezi toată discuția)