Buna ziua! Ma intereseaza unde anume si cum ar trebui procedat pentru a afla daca o terta parte (un avocat) care ar fi trebuit sa ma reprezinte a deschis un anume proces in care eu sunt partea reclamanta si care este stadiul acestuia.Nu am niciun numar de dosar, nu am primit niciun act doveditor al procesului ce ar fi trebuit sa se fi incheiat (eram in stadiul de a astepta hotararea definitiva pentru a sosi prin posta) , iar avocatul in cauza este, cel putin momentan, de necontactat.
Va multumesc anticipat pentru orice solutii sau sugestii!
P.S. Imi cer scuze pentru greseala strecurata in subiectul mesajului, ora tarzie si-a spus cuvantul.
Neavand contract si probabil nici actiunea semnata de dv., e greu de presupus ca a putut sa va reprezinte in vreun proces.Daca actiunea se presupune a fi fost deschisa cu mai mult de trei luni si nu s-a pretins si onorariu pt. calea de atac, este imposibil sa nu apara in site-ul Judecatoriei.Incercati telefonic la arhiva, poate va gaseste numele ca petent in Reg.Opis, in luna presupusa a fi fost inregistrata actiunea, asa puteti afla nr.dosar, dupa care telefonati la grefa jud. pentru a afla stadiul/termenul/solutia.
Personal am convingerea ca n-o sa aveti, desi totusi va doresc succes!
Timbru judiciar
mioara54
Buna seara,daca am platit la un partaj judiciar a unui apartament ,un timbru judiciar de 5.000lei,la prima instanta cea de fond,in cazul cand voi face apel ... (vezi toată discuția)