avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CMI finantare europeana
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CMI finantare europeana

Buna ziua,

Un cmi - cabinet medical individual,nu un srl,poate obtine finantare europeana? Trebuie neaparat srl pentru a face cererea de finantare si pentru derularea procesului de achizitie aparatura stomatologica?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeac89 , utilizator 09:31, 2 Aprilie 2015
CMI nu este eligibil nici pentru fonduri europene nici pentru programe nationale.
Daca aveti sediul in mediu rural este posibil sa accesati programe nationale sau fonduri europene pe masura 6.4 daca sunteti macar PFA.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene pentru cabinet stomatologic Lehadusionut Lehadusionut Buna ziua, As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Detin apartamentul in care se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene NICEEA NICEEA buna am un cabinet stomatologic si as vrea sa-mi achizitionez aparatura noua, cabinetul este in mediu rural...ce program as putea sa accesez? mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)