avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen de redactare hotarare - contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

termen de redactare hotarare - contestatie la executare

Buna ziua ! Cine imi poate spune si mie daca exista un alt termen de redactare si comunicare a hotararii pronuntate in cazul contestatiei la executare ( altul decat cel prevazut de art.264, al 1 C.proc.civ.)?
Mentionez ca, debitorului meu i s-a admis contestatia la executare si as dori sa fac recurs. Nu as dori sa mai astept 30 de zile pentru ca si asa am avut vreo 4 termene in timpul contestatiei. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 09:41, 23 Iunie 2009
Termenul este de cel mult 30 de zile, ceea ce inseamna ca poate fi si mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare ada92 ada92 Buna ziua. As dori sa stiu care este termenul de a declara contestatie in anulare. In 29 oct. s-a pronuntat instanta, dar decizia motivata apare dupa 30 de ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca mjuvina mjuvina Am contestat in instanta decizia de concediere; contestatia mi-a fost respinsa. Pronuntarea a fost in 20 februarie, insa nici pana azi nu mi s-a comunicat ... (vezi toată discuția)
Termen comunicare badila steluta badila steluta in data de 22 febr. an curent am avut un termen intru-un proces unde s-a solutionat cu respingere pt. suspendare executare . care este termenul limita ... (vezi toată discuția)