avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Al 2-lea contract de munca pentru un functionar public.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Al 2-lea contract de munca pentru un functionar public.

Buna ziua.
As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea 2 contracte de munca cu norma intreaga, in conditiile in care in prezent lucrez in cadrul Primariei, departamentul contabilitate, ca functionar public. La vara vreau sa ma angajez pentru o perioada de 3 luni, tot cu contract de munca 8 ore pe zi, In domeniul turism, receptioner de hotel. Exista vre-un temei legal in acest sens, care sa-mi permita sau nu acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 4 Aprilie 2015
Art. 96 din legea 161/2003:
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.

Prin urmare, puteti incheia acel c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Angajare functionar public chiscris chiscris Buna ziua var rog sa imi spuneti daca sunt functionar public pot fi angajat la SRL si administrator societate cu capital de stat? Multumesc (vezi toată discuția)
Incompatibilitate de functii Buna seara, as vrea sa ma lamuriti dacă pot fii funcționar public si in același timp cenzor la o firma ?Nu cumva este incompatibilitate de funcții ,dacă ... (vezi toată discuția)