avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construirea unui gratar de curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construirea unui gratar de curte

Doresc sa construiesc un gratar de curte,langa un garaj al vecinului care are construit zidul acestuia pe limita de proprietate,daca imi permite legea acest lucru si la ce distanta.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:06, 31 Martie 2015
Pentru a fi ferit de orice consecințe negative, solicitați vecinului să încheie un act autentic(notarial) în sensul că este de acord cu acest lucru. Cu atât mai mult cu cât și el are construcția pe limita de proprietate -pt. care îi trebuie și lui acordul d-voastră (art. 612 NCC-art. 610 Cod civil de la 1864)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Barbeque construit exact la limita proprietatii. rog lamuriri legale! CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema...... Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar (barbeque) exact lipit de gard. Acest lucru ma ... (vezi toată discuția)
Distanta cos fum fata de gardul vecin mihaita11 mihaita11 Un vecin si-a construit un gratar foarte aproape de gardul limita de proprietate care este de lemn si de o constructie personala situata pe proprietatea mea ... (vezi toată discuția)
Distanta legala pt amplasare gratar de gradina din caramida cosmin_c_bv cosmin_c_bv Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca exista vreo distanta legala fata de gardul vecinului care trebuie respectata in cazul amplasarii unui gratar de ... (vezi toată discuția)