avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbarea liftului - platesc si locatarii de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbarea liftului - platesc si locatarii de la etajul 1?

daca se schimba liftul blocului cei de la et1 platesc? atentie nu reparatie ci schimbare. cabina si daca se calculeaza pe persoane sau pe apartament?
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2009
marius olm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:44, 2 Iulie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul in care exista o hotarire a Adunarii Generale prin care locatarii de la parter si et 1 sint scutiti de la plata service-ului si reparatiilor , lilfturilor ,cheltuiala se imparte conform cotei parti indivize(suprafetei apartamentului ) la ceilalti locatari...

Pentru detalii :
CONSTANTIN CAMILAR
Administrator
AS.PRO MANAGER S.R.L. IASI - Servicii Profesionale de Administrare Imobile
Tel : 0721.291252 ; 0742.920192 ;
E-mail : as.pro_manager@yahoo.com ; constantincamilar@yahoo.com

Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2009
BLUE1963, utilizator
este de apreciat faptul ca schimbati cabina liftului =D>
si al nostru arata jalnic, dar merge cat de cat....as renunta sa-l mai folosesc dar stau la 9 si am si un bebe de 2 ani, deci cam dificil.
ma deranjeaza ca e super jegos si ma gandesc si la cel mic:(
sunt interesata ce costuri a implicat schimbarea cabinei, desi m-as multumi si cu o reconditionare:sorry:
am vb cu administratorul care a dat din umeri ca e prea scump bla bla bla un tip foarte delasatorX-(
Probabil ca doriti o modernizare a cabinei ascensorului , lasati o adresa de mail ,va trimit un deviz estimativ .

CONSTANTIN CAMILAR
Administrator

Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
BLUE1963, utilizator
Am o nelamurire ... La Facultatea de Drept nu se invata si limba romana ? Sau consilierii juridici sint absolventi de liceu ?

CONSTANTIN CAMILAR
Administrator

Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
BLUE1963, utilizator

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa bloc mfrincu mfrincu buna ziua, am descoperit recent forumul dumneavoastra si am si eu o intrebare. locuiesc la ultimul etaj la bloc si am probleme cu acoperisul in dreptul ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna geo_x geo_x Buna ziua!l as dori sa stiu daca la o asoc. de locatari formata din 3 scari gestiunea e comuna?scara noastra desi este la zi,platim penalitati la electrica ... (vezi toată discuția)
Preturi utilitati BLUE1963 BLUE1963 Poate ca e nevoie de un asemenea topic in care sa vedem si sa facem o comparatie a preturilor pe care le platim pentru utilitati . Voi incepe prin a ... (vezi toată discuția)