avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Preturi utilitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Preturi utilitati

Poate ca e nevoie de un asemenea topic in care sa vedem si sa facem o comparatie a preturilor pe care le platim pentru utilitati .
Voi incepe prin a prezenta tarifele pe care le platesc iesenii pentru :

ApaVital : ( de la 01.07.2009 ) apa rece potabila = 2.975 lei /mc ; apa canal : 1.666 lei /mc (preturi cu TVA) . De mentionat faptul ca , apa canal se calculeaza 100 % din apa rece potabila ( pina la 01.07.2009 era 80 %).

Salubris : 4.2 lei pret cu TVA /persoana .

CET : 175 lei / Gigacaloria .pret cu TVA

Servicii administrare : Termoservice Iasi : 0.45lei /mp.
INAAP SRL : 13.10 -15.90 lei /ap.
AS.PRO MANAGER SRL : 0.20 - 0.35 lei /mp .

CONSTANTIN CAMILAR
Administrator
AS.PRO MANAGER S.R.L. IASI - Servicii Profesionale de Administrare Imobile
Tel : 0721.291252 ; 0742.920192 ; 0771.765101 ( DigiMobil RDS)
E-mail : as.pro_manager@yahoo.com ; constantincamilar@yahoo.com

Ultima modificare: Luni, 10 August 2009
BLUE1963, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:44, 10 August 2009
La o prima vedere mie mi se par mult mai mici preturile din Iasi si mult mai accesibile preturile la apartamente in acea zona a tarii.
Sunt de acord cu dvs domnule avocat dar cine se muta de la Bucuresti la ..Iasi?:D
In Bucuresti APA NOVA practica cam aceleasi preturi, mai platim si o mica taxa suplimentara municipala (fara mari repercursiuni in pret)
La Gcal insa.......nu stiu daca e chiar bine sa plecati din Bucuresti, iarna...... Gcal = 119 lei (cu TVA), dar e subventionat puternic. Cand nu va mai fi......o sa fie jale mare, pe criza asta, pentru ca in Bucuresti toate scorurile sunt net superioare provinciei.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
elga50, moderator
era corect de trecut cu tva
asa pare mai mic pretul
proprietaru a scris:

era corect de trecut cu tva
asa pare mai mic pretul

Toate tarifele si preturile de mai sus sunt cu TVA , asa cum de fapt s-a specificat.
TVA inseamna taxa pe valoarea adaugata si este stabilita la 19% deocamdata. Stim ca reactionati pozitiv la explicatiile desenate dar acum nu am inspiratie sa va desenez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa udam gradina fara probleme!!!!!!! sever_daniela sever_daniela este corect sau legal ca pentru apa folosita la udatul plantelor din gradina(din jurul casei) mai mica sau mai mare dupa suprafata fiecaruia sa se calculeze ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna geo_x geo_x Buna ziua!l as dori sa stiu daca la o asoc. de locatari formata din 3 scari gestiunea e comuna?scara noastra desi este la zi,platim penalitati la electrica ... (vezi toată discuția)
Costul apei in bucuresti euTU euTU Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)