avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea domiciliului minorului la celalalt parinte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea domiciliului minorului la celalalt parinte (parinti divortati)

Buna ziua! As dori sa stiu cum se procedeaza daca doresc sa ma mut la tatal meu, in urma divortului stabilindu-se sa raman impreuna cu mama, deoarece tatal meu nu avea o locuinta stabila. Tin sa precizez ca eu doresc sa ma mut, neintelegandu-ma cu mama .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:44, 31 Martie 2015
nu se poate decat prin instanta , tatal dvs sa ceara schimbarea domiciliului la dansul.
Depinde si ce varsta aveti...

De regula, chiar daca nu va intelegeti cu mama trebuie sa locuiti cu ea daca asa scrie in hotararea instante...
16 ani
La 16 ani e greu sa va controleze.
Sa deschida tatal proces ca sa aiba o justificare ca stati la el.
Asa ar cam trebui dar depinde si daca mama face tam tam sau nu...
cam face. Nu vrea sa ma lase la tatal meu.

Alte discuții în legătură

Stabilirea minorului cu mama in strainatate madalina-s madalina-s Buna ziua. am o fiica de 14 ani, sunt divortata de tatal acesteia de la varsta de 1 an al copilului. Copilul si tatal au o oarecare relatie, il viziteaza ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului minorului, dupa divort, la mama! JulieM JulieM Buna ziua, Am divortat de sotul meu in luna aprilie 2015, la notar, custodia minorului fiind comuna, iar domiciliul minorului fiind stabilit la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divortata si plecata cu un copil minor di romania in strainatate cu acordu tatalui walterrone walterrone buna ziua .sun divortata de 2 ani si am o fetita de 4 ani,mia fost incredintata mie dar cu dreptul asupra copilului sa se faca in comun de ambi parinti si sa ... (vezi toată discuția)