avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda Garda Financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda Garda Financiara

In anul 2012 am fost amendat de Garda Financiara cu 20000 RON , m-a inselat un avocat si nu a depus contestatia si am ramas cu aceasta amenda.
As vrea sa stiu daca genereaza penalitati sau dobanzi si dupa cati ani se prescrie sau pot fi executat silit si pe ce cai.
Executarea se extinde asupra bunurilor personale sau numai bunurile firmei care nu exista , deoarece cifra mea de afaceri este sub 30000E pe an.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:31, 31 Martie 2015
amenzile nu genereaza dobanzi sau penalitati. Se prescriu in 5 ani.
atentie si la notificarile ce le primiti de la Administratie, deoarece semnarea somatiilor sau a notificarilor prelungeste perioada de prescriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf si contencios administrativ luissss luissss In urma unei amenzi de la garda financiara la care nu a facut contestatie avocatul, desi amenda era de 20000 LEI , am aflat ca avocatul era scos din barou ... (vezi toată discuția)