avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ANAF si contencios administrativ
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ANAF si contencios administrativ

In urma unei amenzi de la garda financiara la care nu a facut contestatie avocatul, desi amenda era de 20000 LEI , am aflat ca avocatul era scos din barou datorita abaterilor si am ramas cu aceasta suma debit la fisc.Am facut contestatie mult prea tarziu si am primit raspuns nefavorabil , primind executare silita de la administratia financiara.Am primit o amenda de 200 LEi contencios administrativ.
1. Cum decurge o asemenea executare ?
2. Pot sa ma angajez sa platesc in rate aceasta amenda ?Deoarece firma este cu cifra de afaceri , mica .
3. Care ar mai fi calea de atac , pentru ca am chemat in judecata avocatul care ma inselat.
4. Nu am bunuri pe firma si ce poate sa mi execute?

Alte discuții în legătură

Amenda garda financiara luissss luissss In anul 2012 am fost amendat de Garda Financiara cu 20000 RON , m-a inselat un avocat si nu a depus contestatia si am ramas cu aceasta amenda. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Garda financiara taviflavi taviflavi Am primit 20000 lei amenda de la garda financiara pe societate si nu am bani sa o platesc am dat-o in instanta si am pierdut .Ce se poate intampla cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor amenda primita pe nedrept dupa 2 ani truscabogdan truscabogdan Buna ziua, am si eu o problema, voi incerca sa o explic cat mai pe scurt ca sa intelegeti. In jurul anului 2013 am vandut pe site-uri de vanzari online ... (vezi toată discuția)