avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Garda Financiara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Garda Financiara

Am primit 20000 lei amenda de la garda financiara pe societate si nu am bani sa o platesc am dat-o in instanta si am pierdut .Ce se poate intampla cu societatea tin sa precizez ca am un bar si nu am nimic cumparat pe firma si as vrea sa stiu daca amenda se duce la fisc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:58, 20 Decembrie 2011
da si daca nu o platiti va executa...:yes:
Sanctiunea se constituie titlu executoriu, iar organul fiscal o va pune in executare silita. Probabil se va pune poprire pe conturi, se vor demara procedurile de executare silita prin vanzare a unor active etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl cu o amenda de la itm pe care nu am platit-o. ce se va intimpla cu srl-ul daca nu voi plati amenda? ContSters26766 ContSters26766 Am un SRL cu o amenda de la ITM pe care nu am platit-o. Ce se va intimpla cu SRL-ul daca nu voi plati amenda? (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executiv ptr neplata amenda stelach stelach Buna ziua o firma amendata de itm cu 20000 lei, a primit de la fisc somatie si titlu executoriu pentru neachitarea amenzii. Administratorul societatii , ... (vezi toată discuția)
Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)