avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

in caliatate de reclamant avand un litigiu de munca ,am deschis un proces civil cu ajutorul unui avocat am platit 250 ron [taxatimbru....],prima infatisare era pe 25 03.2015 pe data de 24.03 i-am dat avocatului suma de 800 ron ca sa ma reprezinte la proces, astazi l-am sunat sa vad rezultatul,mi-a zis ca s-a amanat procesul pe data de 06.05.2015,motivul fiind ca instanta are 2 dosare identice .intrebarea mea este ca e posibil ca avocatul sa fi facut o cerere de amanare proces pe motiv ca eu sa imi caut aparator din lipsa de timp? si cu cei 800 ron ma va reprezenta si in data de 06.05.2015?sau alti bani alta distractie?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 12:44, 5 Aprilie 2015
Trebuie sa vorbiti cu el.
Cum v-ati inteles asa trebuie procedat.
Cert este faptul ca nu puteti plati un proces si sa va reprezinte in 2 sau 10...in aceeasi bani...zic eu...
Dvs stiti mai bine ce ati urmarit platind onorariul cu doar o zi inainte de termen.

Apoi daca ati mai depus o cerere cu acelasi obiect, se va discuta conexarea.
este posibil ca dupa spusele avocatului ca pe data de 24.03 a mai trimis o data actele si chitanta de 800ron iar pe 25.03 instanta sa fi vazut ca fiind 2 dosare identice asta sa fi dus la reprogramarea procesului ptr. a uni dosarele - e vina lui ? si daca se amana procesul de 5 sau 10 ori si dau cate 800 ron la fiecare infatisare ...nu face varza cat face capra [[[un litigiu de 2500 ron ]]]?/?
Cititi contractul de asistenta juridica si vedeti ce s-a stipulat. Daca ati fost de acord si ati semnat sa platiti 800 lei pe termen e problema celui care da, nu a celui care cere.
Ideea este ca nu am semnat nici un contract.
multumesc.

Alte discuții în legătură

Recurs amanat Ristina Ristina In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ? In ce conditii poti cere amanarea recursului ? Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - declinare de competenta la judecatorie. taxa judiciara de timbru??? new_2009 new_2009 se calculeaza taxa judiciara de timbru pentru litigiu de munca? :O este vorba despre o plangere pentru \'\'obligatia de a face\'\' - respectiv ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conf art 242 neluchiru neluchiru Va multumesc pt raspunsurile trimise pana acum in legatura cu procesul intentat de cumnata mea .Pana acum am avut 3 infatisari in procesul pt revocarea ... (vezi toată discuția)