avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Nelamurire cu noul cod fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Nelamurire cu noul cod fiscal

buna ziua. am si eu o nelamurire in legatura cu noul cod fiscal, lucrez in strainatate si daca trimit bani intr-un cont din Romania trebuie sa platesc inpozit la bani mei din cont?
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 21:26, 30 Martie 2015
Teoretic nu, practic e tara tuturor posibilitatilor. Aici e minunata tara in care trebuie "sa va demonstrati nevinovatia", in care toti ne nastem infractori pana la proba contrarie, nu cea in care Parchetul trebuie sa adune probe in sprijinul celor sustinute de ei....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept de lovire cioby- cioby- Salut. Lucrez ca agent de securitate la o firma de paza,din galati,mai exact pe echipaj mobil de interventie. Acum ceva timp in urma m-am deplasat la o alarma ... (vezi toată discuția)
Persoana cu grave probleme medicale. procurorul imi refuza dreptul la dosar. 8901234 8901234 Am grave probleme cu inima, si sunt intr-un oarecarer conflict cu procurorii de la un Parchet din tara. Desi sunt parta vatamata , fara pic de jena arunca vina ... (vezi toată discuția)
Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)