Astazi am primit o instiintare care spune cam asa: ca in conformitate cu art 260 in dosarul XXXX/p/an, sa ma prezint la Tribunal pentru a ridica plicul cu documentele.
Tin sa precizez ca anul trecut am facut o reclamatie(vanzator al unei benzinarii am reclamat o persoana care a plecat fara sa plateasca), dar tot anul trecut am depus si marturie intr un dosar, in alt oras decat in cel in care am facut reclamatia si in care locuiesc. Mi a s a spus sa ma prezint la Tribunalul orasului in care am facut reclamatia si locuiesc. Se poate sa ma citeze in dosarul cu marturia, in orasul natal, pentru a imi inmana vreo citatie sau mai sigur este vorba despre reclamatie?
Nu este precizat niciun obiect al cauzei,e trecutdoar numarul dosarului.Doar sa ma prezint pentru a ridica documentele de la Parchet. Ma intreb daca poate fi vorba de o citatie in cazul marturiei (facuta in alt oras decat in orasul in care sunt chemata la Parchet acum) sau de cazul reclamatiei?
Multumesc
Va recomand sa va deplasati sa vedeti despre ce este vb, acel plic contine raspunsul final cu care sa solutionat cazul, aveti 15 zile la dispozitie din momentul cand vi sa inmanat de catre postas acel plic, in cazul in care nu va prezentati se va considera ca ati luat la cunostinta sentita finala si ca nu mai este cazul sa vii se inmaneze. Procurori de multe ori fac greseli pt ca nu citesc dosarele si sar putea sa aveti o surpriza.
scrie foarte clar pe plic aceste lucruri si pe hartia care va fost data. Nu aveti dc sa va fie teama si trebuie sa va prezentati unde scrie pe aceea hartie in termenul inscris pe plic de postas
Multumesc frumos pentru raspuns.
Ma ingrijorez ca ar fi putut fi din judetul in care am depus marturie dar legal ar fi trebuit sa ma cheme la Tribunalul din acel judet,nu?
Scrie sa ma deplasez in 3 zile dar acum cine stie?