avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducere 10% taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducere 10% taxe si impozite

cum beneficiez de reducere daca achit on line impozitul, pana la data de 31-.o3; de unde vad aplicarea reducerii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:33, 30 Martie 2015
Trebuie sa aveti decizia de impunere si sa platiti in baza ei, adica cu ea in mana, insa suma trebuie sa intre in contul financiarului pana la termenul limita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul 2011 eugen marinica eugen marinica buna ziua, am o problema si nimeni nu mi-a dat o rezolvare concreta : am o masina cu motor de 2200 cm3. la capacitatea asta, impozitul este in jur de 800 de ... (vezi toată discuția)
Calcul 3% impozit 27Mara 27Mara Buna ziua.Am urmatoarea situatie,firma acorda reducere la marfa pe aceasi factura ,intrebarea este la ce suma se aplica 3% impozit (vezi toată discuția)
Deductibilitate reduceri acordate catre clienti pentru microintreprindere Cordial Cordial Buna ziua. Avem urmatoarea nelamurire: comercializam sisteme complete pentru acoperisuri iar pentru sistemele complete oferim discounturi catre clienti. ... (vezi toată discuția)