avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer in loc de munca la stat (functionar public) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer in loc de munca la stat (functionar public) in domeniul privat

Buna ziua !
Doresc sa stiu daca pot schimba locul de munca prin transfer din domeniul public (momentan sunt consilier in cadrul compartimentului de urbanism de la o primarie din judet) in domeniul privat - post scos la concurs (interviu). Doresc sa stiu asta deoarece vreau sa am o marja de siguranta avand in vedere ca urmeaza sa ma mut la 500 km de actualul loc de munca.
Va multumesc anticipat!
P.M.
Cel mai recent răspuns: MarianPin , utilizator 12:43, 31 Martie 2015
Transferul nu mai exista reglementat in Codul Muncii.

Ceea ce doriti dvs se poate face , astfel : se inceteaza raportul de serviciu si se incheie un c.i.m. in sectorul privat . Aceste operatiuni se pot face cu aceeasi data.
Atentie nu incetati raportul de serviciu inainte de semnarea c.i.m.
Buna ziua !
Doresc sa va multumesc pentru raspunsul prompt pe care mi l-ati oferit! Deasemenea vreau sa va rog sa imi explicati cum pot sa nu desfac actualul c.i.m. pana la semnarea urmatorului contract in conditiile in care pentru desfacerea prezentului contract este necesara depunerea cererii de demisie cu 15 zile inainte.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cu deosebita consideratie,
P.M.
Puteti depune demisia si intre timp puteti semna ci c.i.m. care va incepe la data cand va expira termenul de preaviz.
Multumesc mult pentru raspunsuri! Imi sunt de un real ajutor!
Stima!
P.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de muna/va rog frumos sa ma ajutati PatriP PatriP Buna seara, Sunt angajata la o banca si am anuntat acum o saptamana ca vreau sa plec dar la insitentele directoarei nu mi-am depus demisia imediat ( a vrut ... (vezi toată discuția)
Demisia si interviul la alt loc de munca AncaMart AncaMart Buna ziua, momentan lucrez dar as dori sa-mi schimb locul de munca. Intrebarea mea este daca nu demisionez inainte sa ma duc la interviu, ce pot spune? Imi ... (vezi toată discuția)
Desfintare-reinfintare firma cu aceiasi angajati vivi23ro vivi23ro Cineva din familie a fost anuntat ca la firma unde lucreaza se vor desface contractele de munca pt ca se vor desfinta posturile si vor fi angajati la o alta ... (vezi toată discuția)