avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa PFA

Buna ziua
La pfa activitate comert,pe baza carui document se predau banii din casa la sfarsitul zilei?Trebuie tinut registru de casa sau este de ajuns de trecut in registru de incasari si plati?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:37, 31 Martie 2015
E de ajuns registrul jurnal de incasari si plati in care treceti raportul z scos de la casa de marcat la sfarsit de zi si platile facute pe baza documentului de plata, daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)