avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua.
As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea 2 contracte de munca cu norma intreaga, in conditiile in care in prezent lucrez in cadrul Primariei, departamentul contabilitate, ca functionar public. La vara vreau sa ma angajez pentru o perioada de 3 luni, tot cu contract de munca 8 ore pe zi, In domeniul turism, receptioner de hotel. Exista vre-un temei legal in acest sens, care sa-mi permita sau nu acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 31 Martie 2015
Potrivit art.96 teza a II- din Legea nr.161/2003, funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.


In speta, ceea ce doriti dvs este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 2-lea contract de munca pentru un functionar public. simi7705 simi7705 Buna ziua. As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea 2 contracte de munca cu norma intreaga, in conditiile in care in prezent lucrez in cadrul Primariei, ... (vezi toată discuția)
Cumul venituri din salariu si venituri din alte activitati gabinemo gabinemo Buna ziua. Sunt functionar public. Pot sa obtin venituri si din alte activitati? Ma refer la venituri din activitati independente care nu au legatura cu munca ... (vezi toată discuția)
Administrator si asociat srl , angajare functionar public la finante publice mihaelasidonia mihaelasidonia Buna seara, Sunt administrator si asociat (50%) al unui SRL. Ma pot angaja ca functionar public de executie ? multumesc, (vezi toată discuția)