avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzarea cafea - intra la domeniul alimentatie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzarea cafea - intra la domeniul alimentatie publica? / Aviz sanitar

Buna ziua!

Daca am un chiosc, unde instalez un aparat semi-profesional / profesional de cafea (nu automat in care bagi fisa) si vand cafele, se incadreaza pe codul de alimentatie publica? Intreb, pentru ca acolo mai trebuie platita o taxa suplimentare pentru autorizatie si cred ca e necesar si lucrator calificat.

Si o a doua intrebare: am depus dosarul la directia sanitara, pentru un nou punct de lucru, si astept inspectorul. In asteptarea acestuia, pot sa pornesc activitatea efectiva, sau doar sa am totul gata si pot incepe dupa ce imi iau avizul de la ei? Mie mi s-a spus de la ghiseu, la sanitar, sa incep activitatea deja, dar mi-e sa nu imi fur o amenda.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Automate de cafea gege_vali gege_vali am cateva aparate de cafea,vreau sa ma inregistrez la registrul comertului si nu stiu care este activitatea principala.ma poate ajuta cineva?am vazut codurile ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o autorizatie? ContSters95271 ContSters95271 detin un srl si am toate codurile caen,doresc sa stiu daca mai am nevoie de o alta autorizatie pentru a instala automate de cafea in diverse locatii,daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)