avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am nevoie de o autorizatie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am nevoie de o autorizatie?

detin un srl si am toate codurile caen,doresc sa stiu daca mai am nevoie de o alta autorizatie pentru a instala automate de cafea in diverse locatii,daca da,despre ce fel de autorizatie este vorba,multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 12:24, 7 Iulie 2009
Chiar daca aveti toate codurile CAEN incluse in obiectul de activitate, pentru a desfasura efectiv una sau mai multe din activitatile respective, este necesara in primul rand autorizarea acestora de catre ORC, autorizare care se da in baza unei declaratii pe proprie raspundere.
Cu privire la desfasurarea activitatii de instalare de automate de cafea in diverse locatii, verificati daca nu cumva trebuie sa obtineti un aviz/autorizatie sanitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoire autorizatii sanitara, psi, mediu adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am un SRL ce are ca activitate Caen BARURI si mi-a expirat autorizatia sanitara . in 2008 am facut unele modificari si am mai autorizat si alte ... (vezi toată discuția)
Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Terasa de vara alinacristina88 alinacristina88 as dori sa imi deschid o terasa de vara la parinti in gradina si nu stiu cu ce sa incep. ce aprobari am nevoie si de unde le iau?daca se pregateste si mancare ... (vezi toată discuția)