avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Control directia antifrauda la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Control directia antifrauda la PFA

Buna ziua,
Inspectorii antifrauda pot face verificări si la PFA- magazin cu amanuntul?
Dețin o casa de marcat mica, fara sertar, este corect sa ii țin alaturi de casa intr-o cutie?
Ce se întâmpla daca fac plati cu chitanță cu banii din casierie, este logic ca nu mai corespund bonurile încasate cu numerarul?

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:20, 31 Martie 2015
Chitanta e documentul cu care dovediti ca s-a facut o plata, dar s-o aveti acolo ca sa o aratati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - obiect de activitate comert cu amanuntul -vs casa de marcat giolgau giolgau sunt pfa cu norma de venit , detin un magazin am casa de marcat , dar sunt anumite momente cand am in magazin mai multe sume de bani pentru platirea ... (vezi toată discuția)
Raportul z chitanta doua pucte lucru madina71 madina71 Buna seara! Am doua pcte lucru: unul este magazin (vanzare marfa cu amanuntul) iar celalalt are activitati de prestari servicii. Registrele de casa le tin in ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)