avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,

cum poate sa afle executorul judecatoresc unde lucrezi, daca atunci cand ai luat creditul ptr care s-a efectuat poprirea eram angajat la alta societate.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 1 Aprilie 2015
Daca salariul si alte venituri va sunt platite prin cont bancar va comunica adresa de infiintare a popririi la toate bancile din Romania,daca va luati bani cash de la firma unde lucrati in momentul de fata,este practic imposibil sa comunice poprirea la noul loc de munca deoarece, va fi extrem de greu sa afle noul loc de munca.
Nu e deloc greu, pt a aflat noul loc de munca, executorul face adresa la ITM, ca acesta sa ii comunica daca munciti si unde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Poprire executorie caterinaioana caterinaioana Buna ziua!Acum doua zile,verificandu-mi online contul bancar,am constatat ca am o poprire executorie pe salariu.Am mers la banca insa cei de acolo nu au stiut ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)