avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solutie contestatie desfacere CM in timp ce angajatul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solutie contestatie desfacere CM in timp ce angajatul era in concediu medical

Va rog spuneti-mi si mie ce fel de judecatoare poate sa se pronunte pe fond la primul termen cand eu eram in spital si nu mi-a aprobat cererea de acordare a unui nou termen,solutia : Admite in parte cererea. Anuleaza decizia nr.23/01.11.2013(prin care mi s-a desfacut CM)emisa de intimata. Respinge capetele de cerere avand ca obiect reintegrarea in functia detinuta anterior si plata despagubirilor materiale si morale ca neintemeiate. Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.
Eu nu mai inteleg nimic !:O
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:50, 31 Martie 2015
Daca erati la primul termen si ati depus acte medicale justificative,ar fi trebuit sa amine cauza ptr.lipsa de aparre potrivit art.222(1) NCPC.Trebuie sa faceti apel in termen de 10 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca intermediara feliciagrama1960 feliciagrama1960 Buna ziua, va rog puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna \"hotărâre intermediară\"din textul de mai jos: \"Solutia pe scurt: Admite cererea de ... (vezi toată discuția)
Bilet de trimitere/bilet de internare - proba in instanta feliciagrama1960 feliciagrama1960 Va rog sa-mi spuneti daca un\" Bilet de trimitere pentru servicii clinice / bilet de internare utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate \"(care ... (vezi toată discuția)
Castig de cauza desfacere disciplinara contract de munca Krissia . Krissia . Dupa ce mi s-a desfacut ilegal contractul de munca am actionat unitatea in judecata. Azi am vazut pe siteul TMB prima solutie data in cauza, solutie ce este ... (vezi toată discuția)