avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca intermediara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca intermediara

Buna ziua, va rog puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna "hotărâre intermediară"din textul de mai jos:
"Solutia pe scurt: Admite cererea de completare a hotărârii formulată de SC Tin Management Grup S.A. in contradictoriu cu Oanea Felicia. Dispune completarea hotărârii, în sensul că obligă apelanta să plătească intimatei suma de 700 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial redus. Definitivă. Pronunţată in şedinţă publică, azi 01.03.2016.
Document: Hotărâre intermediară 01.03.2016"
Si daca se poate as vrea sa va mai intreb ceva : cum este posibil ca o instanta sa dea urmatoarea hotarare judecatoreasca :

Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Anulează decizia nr. 23/01.11.2013 emisă de intimată. Respinge capetele de cerere având ca obiect reintegrarea în funcţia deţinută anterior şi plata despăgubirilor materiale şi morale ca neîntemeiate. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a.. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2015.
Document: Hotarâre 3028/2015 30.03.2015

in cazul unei concedieri in timp ce angajatul era in concediu de boala, iar la recurs sa piarda angajatul si sa fie nevoit sa plateasca si cheltuielile de judecata ?
Va multumesc , astept cu mare nerabdare un raspuns.
Felicia
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:43, 3 Martie 2016
Acea hotarare intermediara se refera doar la cheltuielile de judecata care probabil au fost solicitate de catre parte si in cererea introductiva insa instanta a omis sa se pronunta asupra ei. Este defapt o completare.
Hotararea intermediara a fost data in completarea celei intiale, probabil ca, instanta a omis in hotararea initiala sa se pronunte si cu privire si la taxa judiciara de timbru.Se pare ca,ati pierdut la apel si de aceea ati fost obligat la plata cheltuielilor de judecata.Dvs.ati postat solutia de la fond nu si pe cea de la apel unde ati pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet de trimitere/bilet de internare - proba in instanta feliciagrama1960 feliciagrama1960 Va rog sa-mi spuneti daca un\" Bilet de trimitere pentru servicii clinice / bilet de internare utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate \"(care ... (vezi toată discuția)
Lamurire si completare dispozitiv adriana.chiritescu adriana.chiritescu Am un caz: Am castigat in instanta un proces la tribunal si mi se comunica hotararea. In hotarare constat ca instanta de judecata imi acorda cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecată gabiplg gabiplg În urma contestării procesului verbal IPJ intimatul a câștigat dar după apel el a pierdut. Eu ca apelant intervenient și păgubit pot cere recuperarea ... (vezi toată discuția)