avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzarea de sapun
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzarea de sapun

Buna ziua, doresc sa incep activitate in domeniul saponificarii. Doresc sa produc si comercializez sapun facut din uleiuri naturale 100%, dar acestea trebuie sa contina soda caustica, dar in cantitati in care nu poate afecta pielea. Imi puteti spune va rog ce demersuri trebuie facute pentru a le putea vinde din punct de vedere legal?Ce aprobari trebuie obtinute si de unde?Mentionez ca firma este deja infiintata

Alte discuții în legătură

Afacere noua! ma încadrez in termenul mlm?ajutor srl Sapunnatural Sapunnatural Buna ziua! De curand am început o mica afacere.Este vorba de fabricarea săpunului din ingrediente naturale.Ca sa pot sa susțin aceasta afacere in ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma producere sapun natural Valeriano Valeriano Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere si anume, produceea si comercializarea sapunului natural. Pentru aceasta as dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde produsele cu si din lavanda corela corela Am o mica cultura de lavanda,am scos certificat de producator agricol de la primarie-voi incerca sa scot si atestatul de producator.Ce acte/autorizari imi ... (vezi toată discuția)