avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot vinde produsele cu si din lavanda
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot vinde produsele cu si din lavanda

Am o mica cultura de lavanda,am scos certificat de producator agricol de la primarie-voi incerca sa scot si atestatul de producator.Ce acte/autorizari imi trebuie sa pot vinde legal: saculetii cu lavanda cusuti de mine, decoratiunile din lavanda facute personal, buchetele de lavanda, sapun de casa cu lavanda? Trebuie sa sa am firma sau PFA, trebuie sa dau chitanta/bon? Pot vinde aceste produse pe net -gen magazin online -ce demersuri trebuie sa fac sa fiu in legalitate cu un magazin online de lavanda-imi ajunge certificatul de producator?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:45, 3 Mai 2015
Pentru pfa va trebuie un act de studii/calificare pentru codul caen 0128 respectiv (asta e pentru partea de cultivare si valorificare in stare naturala).
La un srl nu va trebuie asa ceva.
Cititi si ordinul privind prelucrarea, procesarea şi comercializarea plantelor medicinale şi
aromatice utilizate ca atare, parţial procesate sau procesate sub formă de
suplimente alimentare predozate.
Pentru a produce si comercializa sapun handmade, produsele trebuie notificate la Ministerul Sanatatii. Acest demers se face conform Ordinului nr. 291 din 12 februarie 2007 privind aprobarea Procedurii de notificare a produselor cosmetice de uz uman care sunt puse pe piata.
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen producere si vanzare produse naturiste Marius_Ang Marius_Ang As vrea sa sa vand prin intermediul unui magazin online produse naturiste. Pentru inceput am ales: • 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un magazin online cu produse facute in casa. Dana Suciu Dana Suciu Buna . As dorii daca se poate sa ma ajutati cu ce este necesar pentru a deschide un magazin online cu produse facute in casa ( sapun artezanal,saculeti cu ... (vezi toată discuția)
Lavanda alexandru36 alexandru36 doresc sa infiintez o cultura de Lavanda.problema este unde vand lavanda???ma poate ajuta cineva?????? (vezi toată discuția)