avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzarea sau cesionarea unui S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzarea sau cesionarea unui S.R.L.

Buna ziua ,
Am rugamintea sa-mi spuneti care sant costurile&taxele (mai exact cu cat raman) , daca-mi vand sau cesionez partile dintr-un S.R.L. -ul ?
Mentionez ca capitalul social este de 200 lei
Pretul de vanzare este 2.000.000 lei... de exemplu .

Astept raspuns urgent ,
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Magnat , utilizator 21:42, 1 Aprilie 2015
Daca cesiunea se face la pretul actiunilor (valoare nominala) nu se plateste impozit, intrucat nu se realizeaza profit. Vor fi numai taxele la Registrul Comertului.
:)
profit exista ! 1.999.800 lei
intrebarea este la aceasta suma , ce taxe trebuiesc platite catre stat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl Magnat Magnat Buna ziua , Am rugamintea sa-mi spuneti care sant costurile&taxele (mai exact cu cat raman) , daca-mi vand S.R.L. -ul ? Mentionez ca capitalul social este de ... (vezi toată discuția)
Vanzare a unei parti dintr-un srl loredana501 loredana501 As avea si eu nevoie de cateva info...va rog...Avem un SRL cu 4 asociati dintre care unul este si administrator.Srl-ul are 2 firme in componenta care ... (vezi toată discuția)
Cumparare parti sociale annymary annymary Buna ziua. imi poate spune cineva cum se procedeaza in cazul in care intr-un srl sunt 2 asociati, unul are 90%, celalalt 10%, si cel cu care are 10% vrea sa-i ... (vezi toată discuția)