avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Intabulare teren agricol extravilan
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Intabulare teren agricol extravilan

Am moștenit de la părinții mei 3,5Ha teren arabil. Anual primesc Decizia de impunere ptr. acesta.
Asta înseamnă că terenul este deja intabulat?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai17 , utilizator 00:06, 1 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Am încercat să obțin un extras de carte funciară dar în Anexa 1.23 din Ordinul 700/2014 îmi cerea numărul cărții funciare și numărul cadastral pe care nu le știu.
Atunci am completat Anexa 1.27 din acelaș ordin (am plătit 100 de lei), am trimis-o și aștept de vreo 12 zile răspunsul. Am sperat că aici voi obține o informație care să-mi ușureze așteptarea. Dar n-a fost să fie.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan- extrasul de plan cadastral de carte funciară Elena120 Elena120 Buna ziua, Pentru vanzarea unui teren extravilan mi s-a cerut de la primarie in vederea afisarii anuntului de vanzare, extrasul de plan cadastral de carte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Cadastru efectuat in 2005,neintabulat,mai este valabil? niccu niccu Buna seara, Un teren a avut cadastru efectuat in 2005. Din varii motive,nu a fost intabulat. Mai este valabil cadastrul?Cineva a afirmat ca nu ar mai fi ... (vezi toată discuția)