Multumesc george-neagu, vreau sa adaug faptul ca firma a apartinut familiei mele si vorbesc in numele acesteia, familia neavand cunostinte in a folosi internetul, si sa clarific ca firma a fost radiata automat impreuna cu un alt grup de firme din cauza unei legi, nr.359/2004, am citit aceasta in copia pe care am obtinut-o de la registrul comertului, este vorba despre o hotarare a tribunalului luata in sedinta publica, referitor la
"Art. 31 Preschimbarea certificatului de înmatriculare şi a celui de înregistrare fiscală"
Am citit pe forum un exemplu asemanator, vedeti un link mai jos, dar din care nu am inteles daca foaia pe care am obtinut-o de la registrul comertului este suficienta pentru a o prezenta ca sa nu mai primesc avize de plata a taxelor pe numele firmei; si nici reprezentata registrului nu mi-a dat de inteles ca aceasta copie e dovada ca proprietatea a fost trecuta pe persoana fizica. Trebuie sa mai fac ceva pentru a fi sigur ca proprietatea a trecut inapoi in patrimoniul detinatorilor fostei firme ? Din cate am observat proprietarii platesc impozit pe aceeasi proprietate si ca persoana fizica.
Problema asemanatoare:
www.avocatnet.ro/content/for...