avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte infiintare tabacarie (argasit piei)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte infiintare tabacarie (argasit piei)

as dorii sa infintes o tabacarie[argasit piei] .ce acte si aprobari imi trebuie.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Divort cu un cetatean strain chimina elena chimina elena buna ziua.as vrea sa stiu daca se poate divorta deun cetatean strain ,italian,.casatoria a avut loc in italia si as dori sa stiu daca se poate sa divortez din ... (vezi toată discuția)
Firma de instalatii electrice cu care pot lucra si in uniunea europeana,,italia;spania;franta etc'' florinallin florinallin as dori sa aflu cat costa sa deschid aceasta firma daca este posibil ce documente trebuiesc .firma as dori sa inceapa cu 5 muncitori .Ce capital imi ... (vezi toată discuția)
Agentie de impresariat artistic impresariatfree impresariatfree As dori sa stiu ce autorizatii sunt necesare pt impresariat artistic si ce avizr itm trebuie.Va multumesc. (vezi toată discuția)