avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu un cetatean strain

buna ziua.as vrea sa stiu daca se poate divorta deun cetatean strain ,italian,.casatoria a avut loc in italia si as dori sa stiu daca se poate sa divortez din romania si daca se poate ce acte imi trebuie.va multumesc
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 23:13, 13 August 2010
competenta instantelor de desfacere casatoriei e cea a celor din italia in cazul dvs .
Se aplica legislatia Italiana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord victoria58 victoria58 Fiica mea este casatorita cu un italian si traieste in Italia .Casatoria s-a facut acolo,dar ar dorii divortul aici,ca sa se termine mai repede. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Divort gabriela suardi gabriela suardi M-am casatorit in Bucuresti cu un cetatean italian. Casatoria a fost inregistrata in Italia. Acum dupa 5 ani in care am locuit mereu in Italia , din pacate ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate si divort in romania radumanolache radumanolache Buna, Am o chestiune destul de complicata.Sunt casatorit in Italia, dar se pare ca un divort este cat se poate de eminent.In Italia din momentul separarii ... (vezi toată discuția)