avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma de instalatii electrice cu care pot lucra si in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma de instalatii electrice cu care pot lucra si in uniunea europeana,,italia;spania;franta etc''

as dori sa aflu cat costa sa deschid aceasta firma daca este posibil ce documente trebuiesc .firma as dori sa inceapa cu 5 muncitori .Ce capital imi trebuie.Va multumesc anticipat.
Din cate inteleg nu veti nevoie decat de un simplu srl, cu un capital minim de 200 ron, conform legii 31/1990, cu modificarile in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma broker asigurari l_anamaria l_anamaria buna ziua vreau sa urmez cursurile de broker asigurari la o renumita societate, si dupa terminarea acestui curs as dori sa-mi deschid un birou unde sa-mi ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati comerciale, care forma sa aleg? manoci manoci Buna ziua Dorim sa deschidem o mezelarie cu magazin mixt, si nu stim cefelde forma alegem SRL, II, IF, etc. Care este cel mai avantajos pentru noi? In afara ... (vezi toată discuția)
Sa si societatea in comandita simpla melchior melchior Care este capitalul social minim pentru constituirea unor astfel de societati? ce particularitati exista pentru constituirea acestora? (vezi toată discuția)