avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa dependent
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa dependent

Buna ziua stimabililor,

Va scriu in speranța ca ma puteti ajuta. Detin un PFA pe intermedieri in turism. Acum 2 zile am avut un control care s-a legat de mentiunea de la ONRC "activitatile se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediului social". Eu am 5 clienti. Citind acea propozitie inteleg un mare SAU.

Nu inseamna neaparat la beneficiari ci la beneficiari SAU in afara sediilor. Adica oriunde vreau eu in afara sediilor. Pe strada, in excursie, acasa, samd.

Dvs cum intelegeti? Pot considera ei din oficiu ca se desfasoara la beneficiar ignorand acel sau? PS. La beneficiar am fost maxim 2 ore/an. Eu fac totul online si telefonic de acasa...
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
mandachemarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 19:32, 1 Aprilie 2015
Desigur, va tin la curent. Multumesc pentru sfaturi.
Cu plăcere. Succes cu contestația!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate dependenta courvoisier courvoisier Va rog sa lamuriti o controversa intre avocat si client: In ce situatie lucrul/munca este considerat/a dependenta? (vezi toată discuția)
Oug 58/2010 kryket kryket Buna ziua, am o mare dilema de la aparitia ordonantei 58/2010 cu modificarile si completariile ulterioare, intrebarea mea este: daca o activitate este ... (vezi toată discuția)
Mesaj catre consultanti ! taticutzul taticutzul Sunt administrator la un srl -consultanta in afaceri si management si am un contract de intermediere vanzari platit cu comision din vanzari negociat lunar in ... (vezi toată discuția)